TIME IS MONEY
WE CAN HELP YOU RECOVER BOTH

Thursday 13th June 2024

perkhidmatan

Kebanyakan syarikat dibebankan dengan masalah hutang yang tidak boleh dipulih. usaha untuk memastikan bayaran berterusan oleh penghutang juga membimbangkan bagi banyak syarikat. Kami memahami keadaan ini dan mampu membantu untuk memperbaiki masalah ini.

Kesedaran tentang kepentingan pengurusan hutang telah mendorong kami untuk menawarkan pelbagai perkhidmatan pemulihan hutang. kaedah pemulihan hutang kami berbeza mengikut keperluan dan kehendak pelanggan. Saiz akaun tidak akan menjadi isu untuk syarikat kami kerana kami mempunyai kepakaran dalam mengendalikan akaun pelbagai saiz.

perkhidmatan kami termasuk peringatan SMS, peringatan panggilan, panggilan susulan, penyelesaian kredit, langkau mengesan dan tindakan undang-undang melalui panel peguam kami.

pelanggan Faedah
Dalam keadaan ekonomi di mana wujudnya masalah pengurusan kredit, perkhidmatan pemulihan hutang memainkan peranan yang penting dalam memastikan kemampanan syarikat.
Kebaikan penyumberan luar kutipan hutang anda ke Era Kutipan Sdn. Bhd. :

  •  mengoptimumkan perbelanjaan
  •  Meningkatkan aliran tunai: Koleksi Hutang Agencies boleh membantu meningkatkan aliran tunai anda dengan mengurangkan jumlah hutang yang anda ada.
  •  meningkatkan produktiviti
  •  Meningkatkan masa untuk memberi tumpuan kepada perniagaan teras: Dengan membiarkan kami mengutip hutang anda, anda mempunyai lebih banyak masa untuk mengembangkan perniagaan anda.
  •  pembayaran yang cepat: Pengunjung biasanya membayar lebih cepat jika Agency pemulihan Hutang terlibat
  •  Kos efektif: Kami mengamalkan tiada koleksi = tiada dasar komisen.